Historie

 

TSWG is de totaalaanbieder, maar nog meer een ontzorger, van kwalitatieve oplossingen op het gebied van parkeren, bewegwijzering en signage.

Begin 2016 hebben we onze expertise weten uit te breiden door de overname en het samenvoegen van verschillende ondernemingen. Hierdoor is een uniek bedrijf onstaan waarin wij alle disciplines in eigen huis hebben maar ook kunnen putten uit ruim 16 jaar ervaring in de parkeerbranche.

Ons zusterbedrijf TS Visuals biedt ons en haar klanten innovatieve, creatieve en functionele oplossingen voor allerlei projecten in groot formaat fullcolor, van smaakvolle  interieurtoepassingen tot duurzame buitenpanelen.

TS Visuals is dan ook de specialist in groot formaat printen en duurzaam decoreren op tal van (plaat) materialen, met up-to-date printsystemen en uniek colormanagement.
Hiermee wordt een optimale kleurafstemming gerealiseerd op diversen materialen (printmedia, plaatmaterialen) op de juiste printers en met verschillende productieprocessen. Zo behalen we de gewenste kleurstelling, professionele uitstraling en de juiste ‘look & feel’

MISSIE

TSWG wil met haar kennis en ervaring een optimale bijdrage leveren aan een publiek domein, waarin mensen zich prettig en veilig voelen.
TSWG streeft ernaar de beste oplossingen te bieden voor de bewegwijzeringsindustrie en de verwachtingen continu te overtreffen op het gebied van:

Service
Professionaliteit
Beschikbaarheid 
Bereikbaarheid
Toegankelijkheid
Innovatie

Laatste nieuws

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.