Advies

De veiligheid, kwaliteit en functionaliteit van uw parkeervoorziening of bewegwijzeringslocatie wordt voornamelijk bepaald door haar inrichting. Een duidelijke, functionele en liefst fraai vormgegeven inrichting is de eerste, en belangrijkste indruk die u maakt op de bezoekers.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en mogelijkheden is het mogelijk om op elke locatie een veilige, duidelijke en visueel aantrekkelijke parkeer-, bewegwijzerings- of sign oplossing te bieden, die aan alle gestelde ( veiligheids ) eisen voldoet, waar uw bezoekers graag komen.

Onze adviseurs helpen bij het formuleren van de uitganspunten en het uitzetten van het wayfinding traject.
Door in een vroeg stadium bij het project betrokken te zijn kunnen wij u optimaal adviseren in de materiaalkeuze en vertalen wij uw wensen naar een praktische toepassing, waarbij het vinden van een duurzame oplossing met een hoogwaardige uitstraling steeds voorop staat.

De moderne automobilist stelt hoge eisen aan parkeervoorzieningen. De infratechniek voor parkeergarages, parkeerkelders en grote parkeerterreinen vergt daarom een specialistische benadering.

TS Wayfinding Group is gespecialiseerd in verschillende disciplines binnen de facilitaire dienstverlening en heeft de kennis en ervaring die nodig is in de voorfase van een project om uw parkeerwensen te verwezenlijken.

In de aanloop naar de realisatie van nieuwbouwprojecten spelen parkeerfaciliteiten een belangrijke rol. TS Wayfinding Group geeft op basis van uw specifieke wensen een professioneel advies op maat.

TS Wayfinding Group geeft advies op het gebied van:

Laatste nieuws

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.